• Z dôvodu zvýšeného počtu objednávok sa doba dodania môže predĺžiť

Umývacie prostriedky

Počet produktov zodpovedajúcich aktuálnemu nastaveniu filtra: 9
9 produktov
GS SETD6
PowerDisk All in 1. Balenie 6 ks
Prostriedok na umývanie pre umývačky s AutoDos. Balenie za zvýhodnenú cenu.
    Doba dodania 1-5 pracovných dní
    59,00 € [1]
    Doba dodania 1-5 pracovných dní
    GS RA 503 L
    Leštidlo do umývačiek riadu, 500 ml
    pre najlepšie sušenie a ochranu v umývačkách riadu Miele.
      Doba dodania 1-5 pracovných dní
      9,00 € [1] (100 ml = 1,80 €)
      Doba dodania 1-5 pracovných dní
      GS SA 1502 P
      Regeneračná soľ do umýv. riadu, 1,5 kg
      pre optimálnu funkciu a výkon umývačky riadu Miele.
        Doba dodania 1-5 pracovných dní
        5,00 € [1]
        Doba dodania 1-5 pracovných dní
        GS CL 01804 T
        Súprava UltraTabs, 180 kusov
        Balenie za zvýhodnenú cenu.
          Doba dodania 1-5 pracovných dní
          65,00 € [1]
          Doba dodania 1-5 pracovných dní
          GS CL 4001 P
          PowerDisk All in 1, 400 g
          prostriedok na umývanie riadu v umývačkách s funkciou AutoDos.
            Doba dodania 1-5 pracovných dní
            11,00 € [1]
            Doba dodania 1-5 pracovných dní
            GS CL 0606 T
            UltraTabs All in 1, 60 kusov
            pre najlepšie výsledky umývania v umývačkách riadu Miele.
              Doba dodania 1-5 pracovných dní
              24,00 € [1]
              Doba dodania 1-5 pracovných dní
              All in One Set
              Súprava umývacích prostriedkov
              pre najlepšie výsledky čistenia a sušenia v umývačkách riadu Miele.
                Doba dodania 1-5 pracovných dní
                31,00 € [1]
                Doba dodania 1-5 pracovných dní
                GS CL 1403 P
                Čistiaci prášok, 1,4 kg
                pre najlepšie výsledky čistenia. S integrovanou pomocou dávkovania.
                  Doba dodania 1-5 pracovných dní
                  21,00 € [1] (1 kg = 15,00 €)
                  Doba dodania 1-5 pracovných dní
                  GS CL 2406 T
                  UltraTabs All in 1, 240 kusov 
                  pre najlepšie výsledky umývania v umývačkách riadu Miele.
                    Termín dodania na vyžiadanie
                    77,00 € [1]
                    Termín dodania na vyžiadanie

                    Nestačí vytvoriť inovatívne, vysoko kvalitné umývačky riadu, pokiaľ tieto spotrebiče nemajú rovnako špičkové umývacie prostriedky, ktoré ich poháňajú. Preto Miele ponúka množstvo špičkových umývacích prostriedkov do umývačiek riadu, ktoré sú špeciálne navrhnuté tak, aby ste zo svojho spotrebiča Miele vyťažili maximum. Umývacie prostriedky do umývačky riadu sú dostatočne silné, aby vyčistili aj tie najodolnejšie nečistoty. Dostatočne šetrné, aby chránili váš najchúlostivejší sklenený riad pred odrením. Dostatočne inovatívne, aby zabránili vzniku škvŕn a zaistili dokonalý lesk aj v oblastiach s tvrdou vodou. To všetko pri zachovaní účinnosti a životnosti vašej umývačky Miele.

                     

                    AKÉ UMÝVACIE PROSTRIEDKY DO UMÝVAČOK RIADU MIELE PONÚKA?

                     

                    Ponuka umývacích prostriedkov pre umývačky riadu Miele zahŕňa celý rad vysoko účinných čistiacich prostriedkov špeciálne vyvinutých tak, aby ste z nášho vynikajúceho radu umývačiek riadu vyťažili maximum:

                    • Práškový umývací prostriedok
                    • Práškový granulát PowerDisk
                    • Tablety do umývačky UltraTabs
                    • Leštidlo Soľ do umývačky riadu

                     

                    Špeciálne tablety do umývačky UltraTabs boli navrhnuté tak, aby vám uľahčili každodenné umývanie. Zaisťujú žiarivý riad a postarajú sa aj o pripálené zapekacie misy alebo stvrdnutú mastnotu.

                    Vďaka kompatibilite so všetkými umývačkami riadu s funkciou AutoDos je upratovanie po večeri s Miele PowerDiskom jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Vďaka precíznemu automatickému dávkovaniu exkluzívneho umývacieho prostriedku Miele až na 20 cyklov je tento granulát PowerDisk všetkým, čo potrebujete bez toho, aby ste museli zakaždým vkladať umývací prostriedok do umývačky.

                     

                    Pre tých, ktorí dávajú prednosť prášku pred tabletami do umývačky, má Miele pripravenú ponuku:

                    práškový umývací prostriedok do umývačky riadu v úspornom balení až na 70 umývaní a s vysokou účinnosťou aj pri nižších teplotách. Nedá sa zabudnúť leštidlo a soľ do umývačky Miele, ktoré sú optimálne navrhnuté tak, aby chránili umývačku aj riad pred usadzovaním vodného kameňa a zároveň zaisťovali vždy žiarivý, bezchybný lesk.

                     

                    PREČO POUŽÍVAŤ UMÝVACIE PROSTRIEDKY MIELE V KOMBINÁCII S UMÝVAČKOU MIELE?

                     

                    Všetky umývacie prostriedky Miele boli navrhnuté tak, že: Zo spotrebiča Miele vyťažíte maximum Chránia a zaisťujú dlhú životnosť vášho spotrebiča Znižujú spotrebu energie, vody a umývacieho prostriedku Dosahujú perfektné výsledky umývania Tablety UltraTabs sa rýchlo rozpúšťajú na začiatku umývacieho cyklu a maximalizujú tak umývací výkon od začiatku až do konca. Skombinujte ich s programom QuickPowerWash a získajte do hodiny dokonale čistý a vysušený riad. PowerDisky sú exkluzívne kompatibilné so systémom AutoDos, prvým automatickým dávkovačom umývacieho prostriedku na svete - šetrite umývacím prostriedkom tým, že vždy použijete iba optimálne množstvo. Práškový umývací prostriedok Miele pre umývačky riadu obsahuje super enzýmy účinné aj pri nízkych teplotách. Používajte spoločne s programom ECO a znížte spotrebu energie na iba 0,45 kWh. Soľ do umývačky riadu je naproti tomu vyrobená s extra hrubou konzistenciou a je špeciálne navrhnutá tak, aby zabránila nebezpečnému usadzovaniu vodného kameňa vo vašom spotrebiči Miele. Pre čo najlepší výkon umývačky Miele nezabudnite na leštidlo. Špeciálne zloženie na ochranu skla chráni váš krehký sklenený riad pred koróziou a výsledkom je vždy dokonalý lesk. Umývacie prostriedky Miele vďaka jedinečnému zloženiu zaručujú dokonalý a hygienicky čistý riad a zaisťujú tak perfektné výsledky po každom umývaní.

                     

                    ČO JE MIELE AUTODOS?

                     

                    AutoDos je revolučná technológia, ktorá je exkluzívna pre vybrané modely umývačiek riadu Miele. Ide o prvý automatický systém dávkovania umývacieho prostriedku na svete, ktorý bol vytvorený, aby vám uľahčil život. Každý PowerDisk sa bez námahy vloží do systému AutoDos a samostatne dávkuje dokonale odmeranú dávku práškového umývacieho prostriedku. PowerDisk zaistí dávkovanie na približne priemernú mesačnú spotrebu. To znamená jeden celý mesiac, kedy sa nemusíte zdržiavať dávkovaním umývacieho prostriedku na riad. Jeden celý mesiac vedomie, že vďaka zložkám špeciálne vyvinutým pre spotrebiče Miele dosiahnete čistejší riad než kedykoľvek predtým. Jeden celý mesiac bezstarostného umývania od špecialistov na šetrné ošetrenie skla. Umývačka riadu je úžasne pohodlný vynález a Miele AutoDos je pohodlie dovedené k dokonalosti.

                     

                    PREČO POUŽÍVAŤ LEŠTIDLO DO UMÝVAČKY RIADU?

                     

                    Pokiaľ chcete dosiahnuť vynikajúce výsledky pri umývaní riadu, je leštidlo do umývačky riadu nevyhnutné. Nie je nič nepríjemnejšie ako otvoriť dvierka umývačky a na sklenenom riade nájsť špinavé škvrny. K tomu dochádza, keď sa zo skla odparuje voda a zanecháva za sebou zvyšky minerálov, čo sa vyskytuje najmä v oblastiach s tvrdou vodou. Leštidlo do umývačky Miele si s problémami súvisiacimi s mäkkou a tvrdou vodou tiež hravo poradí. Leštidlo pôsobí tak, že preruší väzbu medzi vodou a riadom, takže voda môže doslova skĺznuť a dosiahnuť dokonalé výsledky. Všetky umývačky riadu Miele sú vybavené dávkovačom leštidla, ktoré pomáha pri cykle sušenia. Navyše leštidlo Miele obsahuje špeciálnu formulu na ochranu skla, vďaka ktorej dosiahnete nielen bezchybný povrch, ale aj preventívne zabránite korózii, ktorá je ďalšou hlavnou príčinou matného skleneného riadu. S Miele je váš sklenený riad vždy v bezpečných rukách. Spoločnosť Miele zmenila štandardy umývačiek riadu vďaka vôbec prvému automatickému dávkovaciemu systému, špičkovým umývacím technikám a vynikajúcemu energeticky úspornému dizajnu. Miele používa praktické riešenia, ktoré šetria váš čas a námahu bez toho, aby to bolo na úkor čistoty, ktorú si zaslúžite.

                      Na začiatok stránky