Domáce spotrebiče Miele v inteligentnom domove

Váš domov ako z budúcnosti

Smart Home uľahčuje každodenný život a vytvára individuálny komfort bývania. Rolety, kúrenie a domáce spotrebiče navzájom komunikujú a čoraz častejšie sa ovládajú prostredníctvom aplikácie. Mnohé spotrebiče Miele sú prepojiteľné. Vďaka praktickému rozhraniu Miele Cloud ich môžete rýchlo a jednoducho integrovať do partnerskej aplikácie Smart Home. Môžete si tak užívať efektivitu a pohodlie kompletného sieťového prepojenia domácnosti.

Inteligentné riešenia pre Váš domov

Ukážeme Vám, ako môžu partnerské aplikácie spríjemniť Váš každodenný život pomocou prepojených spotrebičov Miele.

Manažment spotreby energie

Efektívne využívanie energie

Inteligentné riadenie energie zaisťuje väčší komfort a úsporu nákladov. Pomocou vášho vlastného fotovoltaického systému alebo vášho digitálneho elektromera využívate energiu, keď je k dispozícii. Práčka, sušička alebo umývačka riadu sa potom automaticky spustí cez centrálny energetický manažment. Týmto spôsobom môžete inteligentne dobíjať aj svoj vysávač. Takto môžete svoju vlastnú vyrobenú elektrinu využívať ešte efektívnejšie.

Komfort

Zjednodušte si život

Prepojené domáce spotrebiče Miele Hausgeräte môžete pohodlne integrovať do existujúcich integrovať do existujúcich systémov domácej automatizácie prostredníctvom rozhrania Miele Cloud. Všetky spotrebiče vo Vašej domácnosti sa prehľadne zobrazujú v jednej aplikácii. Stav vašich spotrebičov Miele, ako aj správy o údržbe a servise máte vždy na dosah ruky. A ovládať ich môžete aj centrálne. Jednoducho vytvárajte individuálne akcie pre interakciu so spotrebičmi od iných výrobcov.

Bezpečnosť

Praktické bezpečnostné riešenia

Celkom bezstarostne: Vďaka sieťovému prepojeniu vašich domácich spotrebičov Miele opustíte svoj domov vždy v bezpečí. Integrujte svoje zariadenia jednoducho a pohodlne do svojej individuálnej bezpečnostnej rutiny. Hneď ako prídete do práce, všetky domáce spotrebiče Miele zapojené do siete sa automaticky prepnú do pohotovostného režimu. Je aj váš detektor dymu zapojený do siete? Potom sa v prípade núdze automaticky vypnú všetky spotrebiče na varenie.

Individuálne rutiny

Prispôsobte si svoj inteligentný domov

Chcete si prispôsobiť inteligentnú domácnosť? Potom si jednoducho naprogramujte svoje osobné rutiny. Tie sa dajú optimálne prispôsobiť Vašim prepojeným spotrebičom Miele. V režime Dinner Mood sa Vaše ambientné osvetlenie zapne hneď, ako si sadnete k stolu s hosťami. Keď opustíte dom, automaticky sa spustí robotický vysávač. A keď sa skončí prací program, rozsvieti sa Vaša inteligentná lampa – uľahčí Vám život!

Programujete pre seba alebo svojich zákazníkov vlastné aplikácie na ovládanie domácnosti a chcete do nich integrovať spotrebiče Miele? Miele vám prináša stránku pre vývojárov! Nájdete tam všetky dôležité informácie:

 

Naši partneri spolupráce

Aplikácia Miele

Komunikácia spotrebičov