Komunikácia spotrebičov

Ideálne prepojenie inteligentných prístrojov

Pohodlné a flexibilné: Vaše domáce spotrebiče Miele s možnosťou prepojenia je možné nielen ovládať pomocou aplikácie alebo pomocou partnerských riešení, ale aj navzájom komunikovať. Takže Vaša sušička po vypraní automaticky zvolí vhodný program sušenia. Dôležité prevádzkové kroky sú tak automatizované alebo výrazne zjednodušené. Vaše zariadenia „myslia“ inteligentne a uľahčia Vám každodenný život.

Con@ctivity: inteligentné prepojenie

Spotrebiče Miele majú svoj vlastný rozum! Pretože medzi sebou inteligentne komunikujú. Takto sa aktivuje spustenie zariadenia alebo sa regulujú úrovne výkonu – a to všetko bez toho, aby ste pohli prstom. Manuálne úkony alebo prevádzkové kroky sú tak automatizované. Sieťové prepojenie prebieha cez nastavenia spotrebiča alebo cez aplikáciu Miele. Môžete tak jednoducho odovzdať prácu a spríjemniť si každodenný život.

Con@ctivity:

Odsávač automaticky reaguje na nastavenie varnej dosky

Dokonalá koncentrácia na varenie: S funkciou Con@ctivity 3.0 bude odsávač automaticky robiť svoju prácu. Okamžite po zapnutí alebo vypnutí varnej dosky odsávač pár samočinne zareaguje. V závislosti od toho, čo sa deje na varnej doske, sa automaticky prispôsobí sací výkon – a zabezpečuje tak vždy príjemnú klímu v miestnosti. Spotrebiče komunikujú navzájom cez WiFi. S funkciou Con@ctivity 3.0 integrujete odsávač a varnú dosku do systému Miele@home.

Con@ctivity

Kávovar a nahrievač riadu sú optimálne prepojené

Pomocou funkcie časovača si môžete pripraviť svoju obľúbenú kávu v požadovanom čase. Váš plnoautomatický kávovar sa pripravuje automaticky – stačí si len vybrať ten správny nápoj. Vďaka Con@ctivity máte k dispozícii aj predhriate šálky. Váš ohrievač riadu je v kontakte s kávovarom a automaticky sa zapne 30 minút vopred – pre nekompromisný pôžitok z kávy. Prepojenie prebieha cez aplikáciu Miele.

Wash2Dry

Inteligentné prepojenie sušičky a práčky

Maximálny komfort pri obsluhe: Vďaka novej sieťovej funkcii Wash2Dry odošle Vaša práčka po ukončení pracieho procesu údaje do sušičky. Tá automaticky použije správny program pre danú bielizeň. Musíte ju len preložiť, zapnúť sušičku a zvoliť Wash2Dry. Vaša bielizeň je tak vždy optimálne vysušená – bez ohľadu na to, či ide o džínsy alebo košele. Pre použitie musia byť spotrebiče prihlásené v domácej WiFi siete.

SuperVision

Centrálna kontrola Vašej kuchyne

Na priestrannom displeji kuchynských spotrebičov sa zobrazuje aktuálny stav a príp. zostávajúci čas ostatných spotrebičov Miele, ako aj ich upozornenia a pokyny. Vďaka tomu je možné si napr. na displeji rúry na pečenie zobraziť stav programu práčky. Pomocou SuperVision môžete efektívne a pohodlne plánovať a nastavovať svoju domácnosť bez toho, aby ste museli mať neustále poruke smartfón alebo tablet.

Aplikácia Miele

Integrácia riešení Smart Home