Nová aplikácia Miele

Všetko pod kontrolou – na cestách či doma

Váš dokonalý spoločník: S mobilnou aplikáciou máte svoje domáce spotrebiče Miele vždy pod dohľadom. Chceli by ste napríklad sledovať proces prípravy v rúre na pečenie alebo vedieť, či sa už skončil prací program? Aplikácia vám poskytuje potrebné informácie a ponúka pohodlnú a rýchlu obsluhu. Aplikácia tiež ponúka ďalšie informácie a služby k spotrebičom Miele, napr. BaristaAssistant alebo recepty. Stiahnite si aplikáciu teraz!

NOVÁ APLIKÁCIA MIELE

Ovládací panel

Vaše riadiace centrum

Ovládací panel Vám ponúka najlepší možný prehľad, aby ste boli vždy informovaní o aktuálnom stave Vašich spotrebičov Miele. Okamžite vidíte, či sa prací program už skončil alebo či je rúra predhriata. Vďaka funkcii rýchleho prístupu môžete priamo vykonať dôležité nastavenia, ako napríklad pozastavenie alebo zastavenie. Vďaka novému dizajnu je ovládanie ešte jednoduchšie a intuitívnejšie.

MobileControl

Vždy všetko pod kontrolou

Rýchlo a pohodlne: Vďaka MobileControl máte nielen všetko pod dohľadom, ale môžete aj priamo zasiahnuť. Pomocou aplikácie môžete priamo a bez námahy zvoliť program, nastaviť predvoľbu štartu, ako aj iné možnosti. Ovládanie vašich spotrebičov Miele je hračkou.

Vzdialená aktualizácia

Vždy v aktuálnom stave

Prajete si, aby Vaše prepojené domáce spotrebiče Miele boli vždy aktualizované bez veľkej námahy? S funkciou Vzdialená aktualizácia to nie je problém. Dostupné aktualizácie softvéru pre vaše domáce spotrebiče Miele sa jednoducho prenesú a nainštalujú do príslušného zariadenia – bez potreby návštevy servisného technika. Podrobnosti o aktualizácii nájdete v aplikácii v časti Release Notes.

PairingAssistant

Podpora pri procese prepojenia

Pokyny krok za krokom na pridávanie nových zariadení. Aplikácia Vás krok za krokom prevedie procesom registrácie vrátane podpornej grafiky. Úspešnému prepojeniu už nič nestojí v ceste.

Funkcia aplikácie pre kuchyne

FoodView

Všetko na dohľad

Sledujte jedlo v rúre – aj keď nie ste práve v kuchyni: Kamera integrovaná v hornej stene ohrevného priestoru vám na smartfóne alebo tablete ukáže, ako pripravovaný pokrm vyzerá. V prípade potreby môžete rovnako pohodlne na diaľku prostredníctvom mobilného koncového zariadenia upraviť nastavenia sieťovo prepojenej rúry na pečenie pri jednotlivých prevádzkových režimoch. Viac kontroly Vám tak poskytne viac voľnosti – a neporovnateľné pohodlie.

BaristaAssistant

Nastavte si dokonalé espresso

Na svoje obľúbené espresso potrebujete kvalitnú kávu a optimálne nastavenie zariadenia. BaristaAssistant Vám pomôže s týmto jemným doladením. Stačia štyri až osem ochutnaní a váš osobný vkus milovníka kávy je na svete. Tento proces je jedinečný, pretože sa cez aplikáciu nielen upravujú jednotlivé parametre, ale na optimalizáciu chuti espressa sa používa reťazec procesov s postupmi vylučovania.

CookAssist

Dokonalé výsledky pečenia pohodlne cez aplikáciu

Tajomstvo vynikajúcich výsledkov pečenia: Miele CookAssist Vám pomôže pri správnej príprave steakov, ale aj rôznych iných jedál. Vďaka podrobným pokynom v aplikácii Miele@mobile sa teplota a čas prípravy automaticky prenášajú do varnej dosky TempControl. Musíte iba potvrdiť nastavenia.

AutoStart

Spustenie s možnosťou naprogramovania v aplikácii

Vďaka funkcii AutoStart môžete umývačku riadu naprogramovať prostredníctvom aplikácie tak, aby sa samostatne spustila v prednastavenom čase. Funkcia AutoDos a PowerDisk zabezpečí, že bude k dispozícii vždy dostatok čistiaceho prostriedku, a tak bude môcť zariadenie pracovať samostatne. Vďaka tomu ho nemusíte zapínať manuálne alebo cez aplikáciu, nezabudnete viac na spustenie programu a nedostatočne čistý riad bude tiež minulosťou.

Inšpirácia k receptom

Vždy vhodný recept

S akým receptom si môžeme priniesť domov dovolenku? Keď ide o nové nápady a tipy na varenie a pečenie, poradí Vám funkcia pre recepty aplikácie Miele: rýchlo v nej nájdete ten správny recept na špeciálne príležitosti alebo sa nechajte inšpirovať na všedný deň. Svoj obvyklý plán jedál tak môžete spontánne rozšíriť o nové nápady na recepty, vyskúšať trendy vo varení.

Mix & Match

Inteligentná asistencia

Rýchla príprava zdravých pokrmov: S funkciou Mix & Match môžete spoločne uvariť alebo zohriať rôzne potraviny, a to za menej ako pol hodiny. Potraviny možno do spotrebiča vložiť naraz a po uplynutí zvoleného programu ich opäť vybrať. Tak si celkom pohodlne pripravíte hotový pokrm s viacerými prílohami bez toho, aby ste museli dávať pozor na rôzne doby a teplotu varenia. Aplikácia Miele Vám pomôže aj s výberom receptu a prípravou.

Funkcia aplikácie pre starostlivosť o bielizeň

CareAssistant

Dlhšie svieže a bez pokrčenia

Nie ste doma a nemôžete vybrať bielizeň z práčky? Funkcia CareAssistant zabezpečí, že bielizeň zostane napriek tomu dlho svieža. Pomocou aplikácie môžete predĺžiť ochranu proti pokrčeniu až trikrát po 30 minút. Bielizeň tak môže zostať v práčke až 240 minút – bez straty sviežosti. Funkciu Care Assistant môžete použiť pri praní, sušení, ako aj pri nepretržitom procese.

HygieneAssistant

Bezchybná čistota spotrebiča aj bielizne

Ak často periete pri nízkych teplotách, odporúča sa z času na čas vyčistiť vašu práčku a práčku so sušičkou Miele pomocou príslušného programu. Na požiadanie budete prostredníctvom aplikácie informovaní, kedy má čistenie zariadenia prebehnúť. Aplikácia kedykoľvek jednoducho zobrazí aj hygienický stav zariadenia. Tak ste vždy dobre informovaní a dlhodobo si môžete užívať najvyššiu úroveň hygieny.

AddLoad

Flexibilné pridávanie bielizne

Prací program Vašej práčky Miele už beží a vy ste do nej zabudli vložiť obľúbený kúsok oblečenia? Vďaka funkcii AddLoad to nie je žiadny problém! Táto funkcia sa zobrazuje na spotrebiči aj v aplikácii. Umožní Vám vidieť vzdialene, či a dokedy je možné pridať bielizeň. Potrebujete nejaký čas, kým zozbierate oblečenie? Zastavte spotrebič Miele za chodu. To zabezpečí vaše maximálne pohodlie.

TimeAssistant

Vždy dobre informovaní

Dokonalé načasovanie jednoduchým spôsobom: Najmä pri sušení sa čas môže značne líšiť v závislosti od typu a množstva náplne. Na požiadanie budete prostredníctvom aplikácie informovaní, v prípade, že sa uvedený čas ukončenia procesu zmení o viac ako 30 minút. Upozornenie dostanete, aj keď sa program ukončí. Tak ste vždy dokonale informovaní a ušetríte si neustálu kontrolu.

*K dispozícii pre mobilné koncové zariadenie (minimálne požiadavky nájdete v údajoch uvedených v obchode App Store).

Mohlo by Vás ešte zaujímať

Komunikácia prístrojov

Integrácia riešení Smart Home