Ako nájsť správnu rúru na pečenie

Chcete si kúpiť novú rúru na pečenie, ale neviete, kde začať? Na nájdenie správneho modelu, ktorý zodpovedá Vašim požiadavkám a prianiam, použite nášho predajného predajcu. Stačí, ak odpoviete na zopár krátkych otázok.

 

Náš predajný poradca Vám pomôže s výberom

 

Odpovedzte na zopár krátkych otázok nášho predajného poradcu a on vyhľadá rúry na pečenie a sporáky, ktoré najlepšie vyhovujú Vášmu individuálnemu zariadeniu kuchyne.

 

• Aká rúra na pečenie je vhodná do Vašej kuchyni? Hľadáte sporák so samostatnou varnou doskou alebo kombináciu varnej dosky a sporáka? Dávate prednosť integrovanej mikrovlnke alebo rúre Dialog s rozličnými možnosťami nastavenia?

 

• Aký dizajn a typ ovládania je pre vás najlepší? Od klasických a minimalistických prvkov až po modely so sklom alebo ušľachtilou oceľou – naše rúry zapadnú do každého dizajnu. Aj v prípade prvkov ovládania si každý nájde niečo pre seba: veľký dotykový displej, zatláčacie otočné voliče alebo ovládanie snímačom na výber režimov a nastavení.

 

• Aké funkcie a nastavenia sú pre Vás dôležité? Rúry na pečenie Miele sú vybavené širokou škálou možností a funkcií: napríklad presný časovač pre mäso, režim pre mimoriadne šťavnaté alebo chrumkavé výsledky a špeciálny systém pyrolýzy, vďaka ktorému je čistenie rúry hračka, a to sme uviedli len niekoľko z nich.

 

Objavte našu kompletnú ponuku rúr na pečenie, sporákov a súvisiacich produktov

Rúry na pečenie & sporáky

Rúry na pečenie s mikrovlnkou

Príslušenstvo