Ako nájsť správny žehliaci systém do Vašej domácnosti

Chcete si kúpiť nový žehliaci systém, ale neviete, kde začať? Na nájdenie správneho žehliaceho systému, ktorý zodpovedá Vašim požiadavkám a prianiam, použite nášho predajného poradcu. Stačí, ak odpoviete na zopár krátkych otázok.

 

Náš predajný poradca Vám pomôže s výberom

 

Odpovedaním na niekoľko otázok o Vašich zvykoch pri žehlení Vám predajný poradca pomôže vybrať modely, ktoré najlepšie vyhovujú Vašim individuálnym potrebám.

 

• Aký žehliaci systém je vhodný do Vašej domácnosti? Potrebujete pre svoje oblečenie kompaktný naparovací žehliaci systém s parnou kefou, špeciálny žehliaci stôl a poťah na žehliaci stôl alebo žehliaci systém pre rozličné textílie? Náš predajný poradca Vám pomôže nájsť ten správny model.

 

• Aký tlak pary potrebujete? Niektoré modely ponúkajú aj dodatočný tlak 4 bar na profesionálne vyhladenie oblečenia. Para preniká aj do hrubých a hustých materiálov pomocou dávok pár alebo trvalej pary.

 

• Aké funkcie a vlastnosti sú pre Vás dôležité? Naše žehliace systémy majú širokú škálu možností, napr. aktívny nasávací systém, ktorý udržiava oblečenie na mieste, možnosť osvieženia oblečenia parou alebo prídavnú nádrž na vodu, aby sa parný výkon nikdy neznížil.

 

Objavte našu kompletnú ponuku žehliacich systémov a súvisiacich produktov

Všetky žehliace systémy

Náhradné diely

Príslušenstvo

Na začiatok stránky