Tlačové správy Miele

Tlačová správa 1/2020

Dizajnový odsávač pár s farebným osvetlením a jemnou vôňou

Pri kúpe spotrebičov rozhoduje ich kvalita a dizajn. Štýlový odsávač pár z dielne Miele tieto atribúty spĺňa do bodky, k tomu dokáže navodiť pôsobivú atmosféru pre všetky zmysly. Je vhodný do kuchýň s ostrovčekmi, jeho neutrálna briliantová biela ulahodí každému interiéru.

Od odsávača pár sa očakáva výkonnosť, tichá prevádzka a pekný vzhľad. Nielen tieto atribúty, no ešte omnoho viac spĺňa nová Aura 4.0 Ambient od Miele. Kombinuje vysoko účinnú ventilačnú technológiu s individuálnou náladou osvetlenia a reguláciou vlhkosti.

Dizajnový kúsok

Na prvý pohľad sa môže zdať, že ide o dizajnové svietidlo zavesené na tenkých, no pevných oceľových lankách, ktoré akoby sa vznášalo nad varnou doskou. Po zapnutí prístroja sa však guľaté telo odsávača rozvinie do oválneho tvaru, čím sa zväčší sacia plocha a zároveň sa zapne osvetlenie MyAmbientLight, ktoré ponorí miestnosť do pôsobivej atmosféry. Špeciálne LED diódy generujú rôzne odtiene farebného svetla podľa individuálnej nálady užívateľa. Dva doplnkové LED pásy v tvare polmesiaca zaisťujú rovnomerné a príjemné osvetlenie varnej dosky. Jedinečný tvar elegantne zapadne do modernej či dizajnovej kuchyne.

Čistý vzduch vďaka unikátnej funkcii

„K atmosfére domácej pohody patrí príjemná klíma v miestnosti. V tom Aura 4.0 Ambient preukazuje svoj mimoriadny talent“, hovorí Alina Herth, produktová manažérka pre varné dosky a odsávače pár Miele. Dôležitým aspektom je napríklad vlhkosť vzduchu, nakoľko pri použití odsávača pár s recirkuláciou vlhkosti, ktorá sa vytvára počas varenia, obvykle zostáva v miestnosti. Pri Aure časť tejto vlhkosti absorbuje špeciálny filter a neskôr ju uvoľňuje do vzduchu v miestnosti. Príslušný čas je vybraný senzorom, ktorý detekuje teplotu, vlhkosť a v určitých intervaloch aktivuje tichý ventilátor. Funkciu HumidityBalance má v ponuke iba spoločnosť Miele.

Žiadny zápach, iba príjemná vôňa

Čerešničkou na torte je nová funkcia AmbientFragrance, ktorá do priestoru uvoľňuje príjemnú vôňu podľa výberu užívateľa. Túto funkciu ponúka exkluzívne spoločnosť Miele. Flakóny s esenciami sa do odsávača pár nasadzujú zhora. Samostatný malý ventilátor vôňu jemne rozprestiera v miestnosti až 150 hodín. Intervaly a časy možno určiť podľa osobných preferencií. Na výber sú tri jemné vône pre rôzne nálady:

SummerGarden premení kuchyňu v kvitnúcu letnú záhradu s vôňami pomarančového kvetu a jazmínu.

FrenchBakery pripomína francúzsku pekáreň vďaka vôni čerstvého pečiva s nádychom fazule tonka.

MintyFields s mätou a nádychom eukalyptu šíri sviežu a aromatickú vôňu.

Najlepšie technológie odsávania

Vďaka kombinácii okolitého osvetlenia s individuálnou voľbou farieb, inovatívnemu odvlhčovaniu a trom jemným vôňam je tento odsávač pár na trhu jedinečný. Súčasťou odsávača je aj nerezový filter s desiatimi vrstvami, ktoré sľubujú maximálnu a dôkladnú filtráciu. Pre pohodlné a dôkladné čistenie možno filter jednoducho vložiť do umývačky. Filter Longlife AirClean s aktívnym uhlím absorbuje akúkoľvek formu zápachu. Digestor Aura 4.0 Ambient je ovládaný buď automaticky pomocou varnej dosky cez inteligentné prepojenie spotrebičov Con@ctivity alebo prostredníctvom mobilnej aplikácie Miele@mobile. Inteligentný systém Power Management automaticky šetrí energiu pri prevádzke odsávača pár bez toho, aby musel užívateľ zasiahnuť. V určenom časovom úseku sa stupne výkonu automaticky znížia –  nižší prevádzkový stupeň znamená zároveň aj nižšiu spotrebu energie. Vďaka motoru ECO a LED osvetleniu dosahuje triedu energetickej účinnosti A +.

Stiahnuť ako PDF
Váš kontaktný partner