Tlačové správy Miele

Tlačová správa 11/2019

Extrémne tichý kávovar, o ktorý sa nemusíte starať

Za dokonalým pôžitkom z kávy sa skrýva nielen výber kvalitných zŕn a dodržanie správneho postupu, ale predovšetkým voľba kvalitného kávovaru. Nové vstavané kávovary Miele generácie 7000 sú pripravené vyhovieť všetkým požiadavkám. V troch oddelených nádobách uschovajú rôzne druhy zŕn a dokážu pripraviť až 25 rozdielnych nápojov; to všetko pri neuveriteľne tichej prevádzke. Údržba prístroja je rovnako jednoduchá ako príprava kávy. O odvápňovanie, odmasťovanie a preplachovanie rozvodov mlieka sa postará prístroj sám a automaticky.

Zabudovateľný kávovar CVA 7845 v sebe ukrýva tri oddelené zásobníky - jeden s obsahom 300 gramov a dva s obsahom 150 gramov, do ktorých je možné umiestniť rôzne odrody kávy.  Na výber ponúka 25 programov na prípravu kávy a čaju, čo v kombinácii s tromi druhmi kávových zŕn vytvára obrovské možnosti kombinovať, skúšať a vychutnávať. V praxi to znamená, že silné espresso môžete pripravovať z inej kávy, ako napríklad lahodné caffe latte. Funkcia CupSensor pri príprave nasníma šálku a automaticky prispôsobí trysku jej výške. Váš nápoj sa tak vyskytne len v šálke a nie aj všade naokolo.

Na ešte vyššiu užívateľskú úroveň ho posúva možnosť naprogramovať si vlastné profily. Kávovar si zapamätá až 10 rôznych postupov – od výberu konkrétnej odrody, cez hrubosť mletia, množstva použitej kávy, obsah vody až po pridanie mlieka a jeho spracovanie. Všetky tieto faktory ovplyvňujú finálnu arómu. Používatelia kávovaru tak nemusia každý deň nastavovať postup prípravy svojej ideálnej šálky životobudiča.  

Kávovary od Miele prinášajú štyri výkonnostné režimy, ktoré optimalizujú základné nastavenie. Od výroby má kávovar prednastavený program Eco, pri ktorom odoberá čo najnižšie množstvo energie a nahrieva sa priamo pred výdajom nápoja. V režime Barista kladie dôraz na čas extrakcie a režim Latte zase urýchľuje ohrev, pretože nápoje s mliekom si vyžadujú dlhší čas prípravy. Pre nepretržitú prevádzku napríklad počas večierkov je ideálny režim Párty, v ktorom zostáva neustále nahriaty a pripravený spríjemniť vám čas s rodinou a blízkymi.

Priamo v kávovaroch Miele sú zabudované kartuše, ktoré sa postarajú o jeho automatické odvápnenie. Systém AutoDescale má približne dvojhodinový proces a spúšťa sa v noci, vďaka čomu nenaruší denný režim kávičkárov. Častejšie je potrebné vykonávať odmasťovanie a preplachovanie hadičiek na mlieko. Aj o túto časť údržby sa kávovar postará svojpomocne s programom AutoClean, ktorý sa spúšťa po reálnej spotrebe zadefinovaného množstva kávy. AutoClean a AutoDescale sú exkluzívne funkcie patentované prémiovou značkou Miele.

Zabudovateľné kávovary Miele generácie 7000 sú dostupné v štyroch dizajnových prevedeniach – grafitovo šedej, obsidián čiernej, briliantovej bielej a nerezovej. Najvyšší model triedy CVA 7845 má zabudovanú prípojku na vodu, ktorá rieši potrebu pravidelného doplňovania nádržky. Kávovary sa zároveň dajú prepojiť s mobilnou aplikáciou Miele@mobile. To umožňuje napríklad na diaľku zapnúť, nastaviť alebo len skontrolovať prístroj.

Stiahnuť ako PDF
Váš kontaktný partner