Tlačové správy Miele

3Tlačové správy

Tlačová správa 3/2021

Dotykové displeje formujú náš každodenný život a sú už dlho aktívnou súčasťou kuchyne. Spoločnosť Miele to už predviedla s generáciou zabudovateľných spotrebičov GEN 7000. Rúry na pečenie, parné rúry i ostatné prístroje sa dajú sa ovládať jednoducho a intuitívne pomocou dotykového displeja, čo prednedávnom bola iba fantázia. Teraz spoločnosť uvádza na trh ďalšiu novinku, vysoko výkonnú indukčnú varnú dosku.

Tlačová správa 3/2021

Tlačová správa 2/2021

Čistota a hygiena sú základom každej domácnosti po celý život, s príchodom jari sa jej však venujeme o čosi viac. Okrem prachu a bežných nečistôt sa do ovzdušia dostávajú aj peľové čiastočky či iné alergény, ktoré môžu spôsobiť ťažkosti s dýchaním. Našťastie na scénu prichádzajú vysávače Miele, ktoré sa postarajú nielen o čistotu podláh, ale aj o to, aby ste mohli doma voľne dýchať.

Tlačová správa 2/2021

Tlačová správa 1/2021

Dôraz na zdravý životný štýl a kvalitnú stravu sa dostáva do popredia čoraz viac. Zdravé, hodnotné suroviny a ich kvalitné spracovanie sú pre naše zdravie a správne fungovanie imunitného systému veľmi dôležité. Ako ideálna sa tak javí príprava pokrmov maximálne šetrným a efektívnym spôsobom – teda v pare. To potvrdzujú aj výskumy z renomovaných univerzít Gießen a Koblenz/Landau. Navyše má Miele s využívaním pary pre prípravu pokrmov dlhoročné skúsenosti.

Tlačová správa 1/2021
Kontaktný partner

Zavolajte nám alebo nám pošlite e-mail, ak máte nejaké otázky alebo želania. Radi vám pomôžeme.

Ďalšie informácie