Tlačové správy Miele

3Tlačové správy

Tlačová správa 3/2019

Výrobca špičkových domácich spotrebičov Miele chce byť k svojim zákazníkom o čosi bližšie. Načúva ich požiadavkám a práve kvôli ich potrebám uvádza na krátky čas opäť do ponuky práčku, ktorá sa ako jediná  zo súčasných modelov Miele môže umiestniť pod pracovnú dosku. Kvôli nedostatku miesta v kúpeľni sa totiž začínajú práčky čoraz častejšie umiestňovať ako súčasť kuchynskej linky.

Tlačová správa 3/2019

Tlačová správa 2/2019

Stravovať sa zdravo ide aj bez veľkých škrtov v jedálničku. S parnou rúrou Miele DG 6010 navaríte bez použitia oleja, a zároveň sa vám otvorí svet plný chutí, ktoré sú pohladením pre zmysly. Zelenina, pečené ryby či mäso zostanú šťavnaté, ale zachovajú si svoju prirodzenú farbu, živiny a o 50 % viac vitamínov. Pripraviť nezabudnuteľný zážitok pre náročných gurmánov či rýchly a zdravý obed pre rodinu nebolo nikdy jednoduchšie.

Tlačová správa 2/2019

Tlačová správa 1/2019

Miele opäť posúva hranice v starostlivosti o bielizeň na vyššiu úroveň a svoj produktový rad rozširuje o práčku a sušičku najvyššej triedy - Miele Passion. Vzájomne sú perfektne kompatibilné, dajú sa usporiadať do veže a vďaka tomu ušetriť priestor. Funkcia AllWater navyše umožňuje využívanie alternatívnych zdrojov energie.

Tlačová správa 1/2019
Ansprechpartner

Kontaktný partner

Zavolajte nám alebo nám pošlite e-mail, ak máte nejaké otázky alebo želania. Radi vám pomôžeme.