Tlačové správy Miele

Tlačová správa 1/2019

Ekologická práčka a sušička najvyššej triedy

Značka Miele opäť posúva hranice v starostlivosti o bielizeň na vyššiu úroveň a svoj produktový rad rozširuje o práčku a sušičku najvyššej triedy - Miele Passion. Vzájomne sú perfektne kompatibilné, dajú sa usporiadať do veže a vďaka tomu ušetriť priestor. Funkcia AllWater navyše umožňuje využívanie alternatívnych zdrojov energie. Exkluzívnou novinkou je aj prací prostriedok CottonRepair, ktorý obnovuje bavlnené oblečenie.

Vyhovie individuálnym potrebám

Práčka WWV 980 WPS Passion je vybavená systémom AllWater, ktorý umožňuje jej pripojenie na alternatívne zdroje vody, vďaka čomu ju môžete bez problémov čerpať aj z vlastnej studne. Zároveň podporuje alternatívny ohrev, takže vodu na pranie nie je potrebné ohrievať priamo v zariadení. Namiesto toho môže čerpať už horúcu vodu zohriatu napríklad prostredníctvom solárnych panelov. Je preto ideálnym riešením pre ekologické a energeticky nezávislé domácnosti. Práčka Miele Passion šetrí spotrebu vody, energie, a zároveň znižuje dopad na životné prostredie a prírodu.

Používateľsky komfortné ovládanie zabezpečuje modul WiFiConn@ct, ktorý uľahčuje prácu tým, že netreba byť fyzicky prítomný pri práčke na to, aby ste ju spustili či skontrolovali jej aktuálny stav. Všetko pohodlne vybavíte prostredníctvom aplikácie Miele@mobile, ktorá je prehľadná a ľahko ovládateľná. O pridanie pracieho prostriedku sa  postará systém automatického dávkovania TwinDos a CapDosing. Potrebné množstvo dávkuje podľa hmotnosti a druhu bielizne, pridáva ho v optimálnom čase, a tak pomáha ušetriť až 30 % pracích prostriedkov.  Kapacita naplnenia práčky Passion je 1 až 9 kilogramov, vyhovie preto aj početnejším domácnostiam, pričom dosahuje triedu energetickej úspornosti A +++.

Sušte efektívne, žehlite menej

Sušička TWV 680 WP Passion obsahuje tepelné čerpadlo a pracuje na princípe ohrevu studeného vzduchu, čo zaručuje trvalo nízku spotrebu energie. Jedinečnosť sušičky Miele spočíva aj v tom, že jej súčasťou sú flakóny FragranceDos, ktoré počas procesu sušenia postupne uvoľňujú do oblečenia osobitú vôňu. Vaša bielizeň bude voňavá až štyri týždne.

Výsledok sušenia dotiahne do dokonalosti program SteamFinish, ktorý vyhladzuje textil pomocou pary. Oblečenie sa  prevzdušní, vyrovná a  čas žehlenia sa skráti o polovicu, prípadne ho dokonca môžete úplne vynechať. Tento program výborne poslúži aj na osvieženie a vyhladenie krátko noseného oblečenia.

Práčku so sušičkou Miele Passion je možné umiestniť do veže i vedľa seba, takže sa perfektne prispôsobia dispozícii bytu a pomôžu efektívne využiť priestor.

Ako v bavlnke

K exkluzívnym produktom značky Miele patrí aj prací prostriedok CottonRepair určený na bavlnené odevy a textílie. Už po jednom vypraní viditeľne obnovuje štruktúru oblečenia, zbavuje ho hrčiek a posilňuje intenzitu a žiarivosť farieb. To všetko vďaka špeciálnemu enzýmu. Aby vaše obľúbené šaty či sveter vyzerali aj po viacerých mesiacoch perfektne, stačí ho aplikovať do prania raz až dvakrát za rok.

Stiahnuť ako PDF
Váš kontaktný partner