Tlačové správy Miele

Tlačová správa 6/2020

Očarte návštevu počas leta ľadovou pochúťkou, s touto kávou si ich získate

Správni kávičkári nezanevierajú na kávu ani počas letných dní. Teplé nápoje vystriedajú za studené a dodajú im energiu na to, aby si užili príjemné letné večery a noci v dobrej spoločnosti bez únavy.

Kávové nápoje a špeciality nie sú iba výhradou kaviarní, chutné drinky ako od profesionálov si môžete pripraviť aj v pohodlí domova. Potrebujete k tomu kvalitný domáci kávovar, ktorého obsluha je na rozdiel od tých profesionálnych prístrojov veľmi jednoduchá a intuitívna. Výrobca prémiových spotrebičov Miele ponúka novinku – voľne stojace kávovary radu CM 5000 Silence s elegantným dizajnom a v príťažlivých farbách. Novinkou je tichší mlynček na kávu ako u jeho predchodcov. Inovačný kužeľový mlynček zomelie kávové zrná jedinečne, šetrne a potichu.

Benefity pre perfekcionistov

Kávovar má aj pamäť, do ktorej viete uložiť parametre vášho obľúbeného nápoja. Navolíte si obľúbený pomer vody, kávy či mlieka a prístroj ho automaticky pripraví presne podľa vašej chuti. Vybrať si, samozrejme, môžete aj z predvolených nápojov. Okrem zásobníka na zrnkovú kávu sú kávovary Miele vybavené aj ďalším zásobníkom, ktorý môžete využiť na už namletú kávu. K modelu CM 5710 Silence teraz dostanete poukaz na izolačnú kanvičku a kilo zrnkovej kávy zdarma ako darček.

Viac času pre návštevy, menej v kuchyni

V prípade rodinnej oslavy alebo väčšej návštevy sú ideálne aj funkcie na prípravu viacerých káv. Jednou z nich je pripravenie 8 šálok kávy rovno do kanvice. Alternatívou je aj kanvica čaju, z ktorého môžete, po vychladnutí a pridaní ľadu, urobiť ľadový čaj pre deti. Druhou možnosťou je funkcia One Touch for Two, ktorá umožňuje súčasnú prípravu dvoch chutných kávových špecialít jedným stlačením tlačidla. To sa hodí, ak chce návšteva rozdielne druhy káv. Vám to ušetrí čas a môžete sa viac venovať hosťom. Ak k vám na návštevu zavítajú aj deti, je lepšie prístroj jednoducho zablokovať. Kávovar sa tak počas šibalských detských hier nespustí.

Domáca ľadová káva rýchlo a jednoducho

Leto si bez ľadovej kávy nevieme predstaviť. Dodá nám energiu, a zároveň nás príjemne osvieži počas horúcich dní. Kvôli nej však nemusíte chodiť do kaviarní, ale dokážete si ju jednoducho urobiť aj v pohodlí domova. Receptov je množstvo a vy si tak môžete ľadovú kávu variovať podľa chuti. Základ však tvorí ľad, mlieko a espresso. Do väčšieho pohára dajte minimálne 6 kociek ľadu, zalejte ich mliekom a na záver prilejte espresso z kávovaru. Odporúčame tmavo praženú kávu s čokoládovými a orieškovými tónmi. Na vrch môžete dať kopček zmrzliny alebo šľahačku. Ozdobte zrnkami kávy, kakaom či škoricou. Ak si chcete pripraviť ľadové cappuccino, nechajte vychladnúť espresso a dajte ho do pohára s ľadom. V mixéri alebo shakeri pretrepte kocky ľadu s mliekom, až pokým nevznikne pena. Nalejte ju do pohára s kávou a môžete sa príjemne schladiť počas slnkom zaliateho dňa.

Stiahnuť ako PDF
Váš kontaktný partner