Plus pre vaše zdravie

Vedecky potvrdené  
Vedci z renomovaných univerzít Gießen a Koblenz/Landau na základe svojich výskumov dokazujú cenné výhody varenia v pare v porovnaní s bežnými metódami – pre zaručene viac vitamínov a minerálov vo vašom jedle.  
Viac vitamínov pre každý deň 
Takmer žiadny iný z vitamínov neplní tak veľa dôležitých funkcií ako vitamín C, pretože prispieva okrem iného k normálnej funkcii imunitného systému. Ak zeleninu pripravujete v parnej rúre Miele, zostáva prevažná väčšina vitamínov zachovaná – na rozdiel od bežného varenia s vodou: Paprika z parnej rúry obsahuje o 25 % viac vitamínu C, brokolica dokonca o 50 % viac. 
Zdravé ako surová strava  
Pri konzumovaní ovocia a zeleniny v surovom stave získava telo zvlášť veľa vitamínov a minerálnych látok. S parnou rúrou Miele pripravujete potraviny so zachovaním dôležitých výživných látok – pretože paprika uvarená v pare obsahuje rovnaké množstvo výživných látok ako surová paprika. Na porovnanie: paprika uvarená vo vode má o 45 % menej výživných látok.  
4 presvedčivé dôkazy 
Vzhľad, vôňa, chuť a konzistencia: Štyri kritériá, ktoré sú rozhodujúce pre chuťovú kvalitu všetkých pokrmov. Tieto štyri kritériá boli hodnotené v laboratórnych testoch na základe vedeckého bodovacieho systému s viac ako jednoznačným výsledom: varenie v pare je najchutnejší a najzdravší spôsob, akým možno potraviny pripraviť, bez ohľadu na to, či ide o potraviny čerstvé alebo hlboko mrazené. Aj ryba si pod tlakom zachováva svoju štruktúru, vzhľad a nezameniteľnú chuť – jasný dôkaz senzorickej prevahy našich parných rúr.  
Vybavenie je závislé od modelu