Automatické práčky a sušičky – ako nájsť správny spotrebič

Chcete si kúpiť novú automatickú práčku alebo sušičku, ale neviete, kde začať? Použite nášho predajného poradcu a nájdite spotrebič, ktorý vyhovuje vašim potrebám a želaniam. Stačí, ak odpoviete na zopár krátkych otázok.

 

Na základe odpovedí na zopár otázok týkajúcich sa Vašich požiadaviek na automatickú práčku alebo sušičku Vám náš predajný poradca vyhľadá modely, ktoré najlepšie zodpovedajú Vašim predstavám.

 

• Aký spotrebič má správnu kapacitu pre Vašu domácnosť? V ponuke nájdete množstvo sušičiek, automatických práčok a práčok so sušičkou, ktoré zdolajú akúkoľvek výzvu bez ohľadu na svoju veľkosť.

 

• Aký typ automatickej práčky alebo sušičky je vhodný do vašej domácnosti? Či už ide o stohovateľnú práčku, vstavaný spotrebič, podstavný spotrebič alebo voľne stojaci spotrebič – máme pre vás model pre každú situáciu a pre každé miesto inštalácie. Používanie vašej automatickej práčky už nikdy nebude otravnou povinnosťou.

 

• Aké funkcie a špecifikácie sú pre Vás dôležité? Naše automatické práčky a sušičky majú širokú škálu možností – od pracieho cyklu a triedy energetickej účinnosti až po počet otáčok pri odstreďovaní a maximálne naplnenie. Pomôžeme Vám zistiť, ktorý spotrebič je pre Vás ten pravý. Pranie už bude hračkou.

 

Objavte náš kompletný sortiment automatických práčok a sušičiek

Automatické práčky

Sušičky

Práčky so sušičkou

UltraPhase

Kapsuly