Hygienické riešenia

Lepšia hygiena u vás doma

Naše spotrebiče, umývacie a čistiace prostriedky sú navzájom dokonale zladené.

Získajte viac informácií o našich certifikovaných hygienických automatických práčkach a umývačkách riadu. Alebo objavte naše nové tablety do umývačky riadu Miele UltraTabs HyClean, ktoré eliminujú 99,9 % všetkých vírusov, plesní a baktérií.

Starostlivosť o bielizeň

S Miele bude Vaša bielizeň čistá a hygienická: Pri použití programu „Ľahko ošetrovateľné 40 °C“ s funkciou AllergoWash, ako aj programu „Bavlna 60 °C“, ak ním daný model disponuje, sa bezpečne odstráni viac ako 99,99 % baktérií E.coli- a S.aureus. Potvrdzuje to skúška nemeckej Vysokej školy Rhein-Waal.

Umývačky riadu

V každodennom živote sa baktérie hromadia na mnohých miestach – dokonca aj na riade. Vďaka inovatívnej umývacej technike, ako aj špeciálnemu hygienickému programu bude riad hygienicky čistý a bez akýchkoľvek baktérií. Testy nezávislej odbornej vysokej školy Rhein-Waal potvrdzujú mimoriadne hygienický čistiaci výkon umývačky riadu Miele G 7000 s hygienickým programom.

Parné rúry

S parnou rúrou Miele môžete pripraviť čerstvé pokrmy mimoriadne šetrne. Môžete ich ochutnať – a dokonca zmerať v laboratóriu! Varenie v pare uchováva všetky prirodzené arómy, dôležité vitamíny a minerálne látky. Vedecké štúdie potvrdzujú výhody parnej rúry v porovnaní s bežnými spôsobmi prípravy pokrmov: Zelenina pripravená v parnej rúre obsahuje o 50 %¹ viac vitamínov ako varená zelenina. Varenie v pare tak výrazne prispieva k zdravej strave s obsahom vitamínom a zabezpečuje najlepšiu kvalitu života. V parnej rúre Miele môžete navyše hygienicky vydezinfikovať aj rôzne predmety ako detské fľašky alebo nádoby na marmeládu.

Vysávače

Naše vysávače spájajú najvyšší čistiaci výkon s jednoduchým používaním a prvotriednou kvalitou. Neprekonateľná hygiena je pri našich vysávačoch s alebo bez vrecka samozrejmosťou. Bezvreckové spotrebiče disponujú účinným systémom separovania prachu. Spotrebiče s vreckom ponúkajú maximálnu úroveň hygieny, pretože prach zostáva bezpečne uzavretý aj pri výmene vrecka.

Čistiace prostriedky

S čistiacimi prostriedkami Miele dosiahnete najlepšie výsledky – jednoducho a spoľahlivo. Prostriedky sú vyvíjané a testované v laboratóriách spoločnosti Miele v spolupráci s vybranými kvalitnými dodávateľmi. Všetky receptúry sú perfektne prispôsobené spotrebičom Miele.

UltraTabs HyClean

Odstraňujú 99,9 % všetkých vírusov, plesní a baktérií.4

UltraPhase 1 a 2 Sensitive

Hygienický čistiaci výkon s aktívnym kyslíkom – vhodné aj pre alergikov.

Ošetrovanie prístroja

Prvotriedna kvalita a vysoký výkon. Značka Miele ponúka produkty, ktoré sa starajú o Vaše spotrebiče Miele, zabezpečujú šetrné a hygienické čistenie a odstraňujú aj nepríjemné zápachy.

Vybavenie v závislosti od modelu
1 brokolica z parnej rúry obsahuje o 50 % viac vitamínu C ako varená brokolica. Paprika z parnej rúry obsahuje rovnaké množstvo minerálnych látok ako tá čerstvá. Na porovnanie: paprika uvarená vo vode má o 45 % menej výživných látok ako čerstvá.
2 podľa EN 1822/2011
3 podľa EN 60312-1
4 podľa spolkového inštitútu pre bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci BAUA N-80287