Ako nájsť správny kávovar

Chcete si kúpiť nový kávovar, ale neviete, kde začať? Na nájdenie správneho modelu, ktorý zodpovedá Vašim požiadavkám a prianiam, použite nášho predajného predajcu. Stačí, ak odpoviete na zopár krátkych otázok.

 

Odpovedzte na zopár krátkych otázok nášho predajného poradcu týkajúcich sa Vašich kávových preferencií a poradca vyhľadá kávovary, ktoré najviac vyhovujú Vašim individuálnym potrebám.

 

• Aký kávovar vyhovuje Vašim kávovým preferenciám? Máme širokú škálu kávovarov, s ktorými môžete dokonale pripraviť kávové špeciality. Dávate prednosť vynikajúcemu espressu, latte alebo kapučínu? Chceli by ste šálku kávy na mieru po stlačení tlačidla, alebo by ste si radšej dali celú kanvicu?

 

• Aký model je pre Vás najlepší? Chcete vstavaný kávovar, aby ste ho mohli natrvalo integrovať do svojej kuchynskej linky? Alebo je pre Váš interiér ideálny voľne stojaci kávovar na pracovnej doske? Ponúkame rôzne modely pre každý typ.

 

• Aké vlastnosti a charakteristiky sú pre Vás dôležité? Chcete naplniť niekoľko druhov kávových zŕn naraz alebo si zakladáte na mlynčeku, odkvapkávacej miske či kvalitnom napeňovači mlieka?

 

Objavte našu kompletnú ponuku kávovarov a súvisiacich produktov

Všetky kávovary

Voľne stojace kávovary

Zabudovateľné kávovary

Príslušenstvo