Kulinársky večer Miele à la carte

 
 Varenie s Miele

Kulinársky večer Miele à la carte je určený pre všetkých, ktorí si chcú rozšíriť svoje vedomosti v oblasti prístrojov Miele alebo podporiť pri rozhodovaní. Vďaka aktívnemu zapojeniu do prípravy jedla si môžete prístroje vyskúšať, vymeniť si svoje poznatky o kulinárskom umení, získať cenné kuchárske rady od renomovaných šéfkuchárov a vychutnať si pripravené menu i špičkové vína z vinoték Miele.

Pomôžeme vám naučiť sa pracovať s parnou rúrou, konvektomatom a ďalšími prístrojmi, aby pre vás varenie prestalo byť povinnosťou a stalo sa radosťou.

Zameriame sa na prípravu kompletného menu a vy si užijete výborné chute pokrmov pripravených v prístrojoch Miele. Našim cieľom je pripraviť pre vás nezabudnuteľný kulinársky zážitok.

Darujte voucher svojim blízkym a doprajte im tento príjemný večer ako darček!

Minimálny počet účastníkov kulinárskeho večera je 8 osôb. V prípade, že by sa daný termín neobsadil, dáme vám včas vedieť o jeho presunutí. 

NA ČO SA MÔŽETE TEŠIŤ V ROKU 2020:

Žiaľ, rok 2020 nám komplikuje pandemická situácia a príslušné opatrenia. Predvádzacie varenia sú z tohto dôvodu dočasne pozastavené. Pripravené máme pre vás tieto ďalšie termíny a témy, o ich aktuálnosti sa môžete informovať na tel. čísle: 02/ 58 103 113. 

Plánované jesenné termíny:

1.10. - Tekvicové variácie (M. Grňová)

  • ukážeme si, ako použiť jednu z najkrajších surovín jesene v kompletnom menu
  • začneme paštétou z hokkaido tekvice, krémovou polievkou, nasledovať budú tekvicové gnocchi a voňavý pumpkin pie

22.10. - Kačka či hus - klasicky i po novom (V. Morochovič)

  • prijmite naše pozvanie na klasické kačacie hody prešpikované novými súčasnými nápadmi
  • skvelá chuť jedla bude podčiarknutá vínami z našich vinoték

5.11. - Jesenná rozprávka v kuchyni (M. Grňová)

  • pripravíme si spolu čarovné jesenné menu plné farieb, chuti a zaujímavých kombinácií
  • pri príprave použijeme gaštany, hrušky, tekvice a bataty

26.11. - Najlepšie jedlá z diviny (V. Morochovič)

  • divina patrila k obľúbeným jedlám šľachty a kráľov, postupne sa však z našich tanierov vytrácala, hoci vďaka nízkemu obsahu tuku patrí k najzdravšiemu mäsu
  • ako si povieme, príprava bažanta, daniela či zajaca nemusí byť vôbec náročná

3.12. - Vianoce doma i vo svete (V. Morochovič)

  • príďte si okoreniť nadchádzajúce sviatky zaujímavým menu od nášho šéfkuchára

​10.12. - Vianočné menu inak (M. Grňová)

  • Vianoce sú o rodine, pokoji a úžasnom jedle
  • ukážeme si, ako si pripraviť vianočné menu tak, aby bolo ľahšie, zdravšie a cítili ste sa po ňom skvelo 
V cene je zahrnuté

  • odborné vedenie profesionálnym kuchárom,
  • všetky suroviny,
  • viac chodové menu,
  • nealkoholické nápoje a káva,
  • víno (0,5 l).

Pred prihlásením
Termíny a prihlášky Kúpiť voucher alebo na telefónnom čísle 02/58 103 113