• Objednávky vytvorené do 15.12.2025 do 12:00 hodín expedujeme do Vianoc, pokiaľ je tovar skladom. Termín skuročného doručenia závisí od prepravcu. V období od 23.12. 2025 do 2.1. 2026 prebieha inventúra, doručenie zásielok nebude možné. Odosielanie objednávok budeme schopní uskutočniť najskôr od 7.1. 2026.

Vákuovacie zásuvky

Perfektné podmienky pre skladovanie potravín alebo prípravu na varenie metódou Sous-vide plné lahodných chutí. Nová vákuovacia zásuvka presviedča veľkou rôznorodosťou možností využitia. Pretože nie je nič krajšie, ako vyčarovať bez námahy jedlo, ktoré má všetko, čo sľubuje obrázok v kuchárskej knižke.

Vyobrazenie výrobku

Všestranná vákuovacia zásuvka

Vyobrazenie výrobku, Obrázok obchodného poradcu

Zachovanie dobrej chuti

Nová vákuovacia zásuvka Miele ponúka širokú škálu využitia: zachováva kvalitu vašich potravín, predlžuje ich životnosť alebo ich pripravuje na varenie metódou Sous-vide. To sa dosiahne jednoducho a čisto balením do fólie, odstránením vzduchu a následným vzduchotesným uzavretím. Tak môžete napríklad zvyšky jedál vákuovať a potom ich zamraziť – výživné látky, chuť a vitamíny sa uchovávajú oveľa dlhšie než pri bežnom zmrazovaní a potravinám nehrozí spálenie mrazom. Okrem toho ušetríte veľa miesta v mrazničke. Taktiež možno bezproblémovo vákuovať aj tekutiny, ako sú napr. polievky. Porciovanie, príprava zásob a príprava na varenie s pôžitkom – to všetko len s jedným spotrebičom.

Prejsť na produkty

Zobraziť viac

Zatvoriť

Sous-vide – jemná tepelná úprava vo vákuu

Vyobrazenie výrobku

Jemné varenie pre maximálny pôžitok z chuti

„Sous-vide“ pochádza z francúzštiny a znamená tepelnú úpravu pokrmov „vo vákuu“. Pri tejto metóde pripravujete pokrmy vo vákuovom vrecku pri konštantne nízkych teplotách v parnej rúre. Táto šetrná metóda sa odporúča zvlášť na prípravu mäsa, rýb, zeleniny a ovocia, pretože vďaka nízkej teplote zostávajú dôležité výživné látky a aróma zachované dlhší čas.

Prejsť na produkty

Zobraziť viac

Zatvoriť

    • Technické zmeny vyhradené; Nenesieme žiadnu zodpovednosť za správnosť poskytnutých informácií.