Nekonečný pôžitok

História prípravy v pare 
Odkiaľ vlastne pochádza nápad prípravy v pare? Počiatky dnešného varenia v pare nájdeme v Číne, kde je tepelná príprava jedál pomocou pary už tisícročia najdôležitejšou metódou: V dvojstenných, nad sebou uložených varných nádobách z bambusu sa jednotlivé potraviny varili samostatne – a teda šetrne a zdravo. Výhody tohto osobitného spôsobu varenia však boli v západnom svete dlho podceňované. Miele tradíciu pôvodného varenia v pare ďalej rozvinulo a skombinovalo s inovatívnymi nápadmi a technológiami. S parnou rúrou Miele vnesiete tento dokonalý spôsob varenia do vlastnej kuchyne a budete profitovať z mnohých výhod. Vychutnajte si jednoduché a zdravé varenie a neskutočne dokonalý zážitok z chuti. 
Najlepšie know-how 
Na jeseň 2016 vyrobila spoločnosť Miele svoju milióntu parnú rúru. S týmto číslom je spojený úspešný príbeh, pretože ešte pred 20 rokmi boli parné rúry pre domácnosť skôr exotmi v kuchyni. Až Miele napomohlo tomuto produktu k prelomu – a tak vám dnes môžeme ponúknuť široký sortiment parných rúr a kombinovaných spotrebičov.  
Vybavenie je závislé od modelu