Ako nájsť správnu mikrovlnku do Vašej kuchyne

Chcete si kúpiť novú mikrovlnku, ale neviete, kde začať? Na nájdenie správneho modelu, ktorý zodpovedá Vašim požiadavkám a prianiam, použite nášho predajného predajcu. Stačí, ak odpoviete na zopár krátkych otázok.

 

Náš predajný poradca Vám pomôže s výberom

 

Odpovedzte na zopár krátkych otázok nášho predajného poradcu týkajúcich sa varenia, rozmrazovania a grilovania. Poradca následne vyhľadá model, ktorý najlepšie zodpovedá Vašim individuálnym potrebám.

 

• Aká mikrovlnka je vhodná do Vašej kuchyne? Ponúkame Vám rôzne modely mikrovlniek, okrem iného aj rúru na pečenie s mikrovlnkou alebo kombinovaná parná rúra s mikrovlnkou, voľne stojace modely alebo spotrebiče na zabudovanie do výklenku.

 

• Akú veľkosť a prvky ovládania uprednostňujete? Naše mikrovlnky sú k dispozícii v rôznych vonkajších rozmeroch a rozmeroch ohrevného priestoru. Môžete si tiež vybrať, či chcete mať prvky ovládania na vrchu alebo na boku, alebo či chcete, aby sa dvierka otvárali smerom nadol alebo do strany.

 

• Aké funkcie a špecifikácie sú pre Vás dôležité? Naše mikrovlnky majú širokú škálu možností: funkciu Popcorn, SoftOpen a SoftClose na plynulé otváranie a zatváranie dvierok alebo kremenný gril na rýchle a rovnomerné opekanie, a to sme uviedli len niekoľko z nich.

 

Objavte našu kompletnú ponuku mikrovlniek a súvisiacich produktov

Všetky mikrovlnky

Príslušenstvo

Náhradné diely