Parné rúry

S parnou rúrou Miele pripravíte čerstvé potraviny obzvlášť šetrne. To spoznáte nie len na chuti, ale dá sa to dokonca i zmerať v laboratóriu! Pri príprave v pare ostáva zachovaná prirodzená aróma, dôležité vitamíny i minerálne látky. Vedecké výskumy potvrdzujú prednosti prípravy v pare v porovnaní s tradičnými spôsobmi varenia: zelenina pripravená v pare obsahuje o 50 %* viac vitamínov ako varená zelenina. Vďaka tomu príprava v parnej rúre výrazne prispieva k zdravej výžive bohatej na vitamíny a umožňuje tak tú najlepšiu kvalitu spracovaných potravín. Okrem toho môžete v parnej rúre Miele hygienicky dezinfikovať napr. dojčenské fľaše alebo poháre na zaváraniny.

*Brokolica z parnej rúry obsahuje o 50 % viac vitamínu C ako bežne uvarená brokolica. Paprika z parnej rúry obsahuje rovnaké množstvo minerálnych látok ako surová paprika. Pre porovnanie: Paprika varená vo vode má približne o 45 % menej živín ako surová paprika.
Miele Hygienelösungen Dampfgarer

Zbavte sa baktérií vďaka pare horúcej 100 °C

Rýchla a jednoduchá dezinfekcia rozličných kuchynských predmetov ako riad, príbory, fľaše a cumle pri 100 °C.